O nas

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2015 in se ukvarja z uvozom in prodajo Italijanke in Španske keramike. Direktor podjetja Peter Krašovec: "Z našo keramiko zadovoljimo tako funkcionalne kot dovršene estetske potrebe naročnika. V obeh naših salonih si lahko stranke ogledajo veliko izbiro keramike, nudimo celovito svetovanje in pomoč pri izbiri keramike, izrisu in izvajalcih storitev. Smo prvi, ki ponujamo velik razpon asortimana tako od klasičnih keramičnih ploščic do keramičnih plošč velikega formata 320 x 160 cm, ki so na voljo v treh debelinah in so primerna za obloge, kuhinjske pulte ali mize, fasade, bazenske keramike in wellnessa.

V našem prodajnem programu boste lahko našli keramične ploščice številnih vrhunskih proizvajalcev kot so: Florim (Cerim, Rex, Casa dolce Casa, Floor Gres in FLORIMStone), Casalgrande, Keros, Armonie, Appiani, Vogue, Cheramica Italiani in Capri.

Vabljeni v naš salon keramike v Celju na naslovu Kidričeva 24a, 3000 Celje, ali v Rogaški Slatini na naslovu Sotelska cesta 8, 3250 Rogaška Slatina, kjer poteka prodaja keramike.