Več kot 310 modelov keramičnih ploščic vrhunske kvalitete. Obiščite nas v salonu v Celju ali Rogaški Slatini.

Galerija

Kontakt

Trenutno so na našem tržišču še posebej velik prodajni hit keramične mize, ki so številne slovenske kupce navdušile s svojo eleganco, edinstvenim videzom in funkcionalnostjo. Če jih še ne poznaš, je sedaj pravi trenutek, da o njih izveš nekaj več. Prepričani smo, da bodo navdušile tudi tebe.

Zakaj izbrati keramično mizo

Ena od glavnih prednosti keramičnih miz je njihova vzdržljivost. Keramične mize so namreč zasnovane tako, da so trajne in odporne na različne vremenske razmere, zaradi česar so primerne tudi za zunanjo uporabo.

Še ena od prednosti je njihov edinstven videz, saj ima vsaka miza svoj unikaten vzorec, ki jo naredi posebno in zares samo tvojo. Izbiraš lahko med številnimi barvami in vzorci, prav tako pa lahko izbiraš med različnimi oblikami miz. Tako boš lahko izbral/-a tisto mizo, ki se popolnoma ujema s slogom prostora in odraža tvoj osebni stil.

Funkcionalnost je prav tako ena od velikih prednosti, saj lahko keramično mizo uporabiš za različne namene – jedilna miza, vrtna miza, pisalna miza, delovna miza,…izbira je tvoja! 

Keramična miza je tudi izjemno enostavna za vzdrževanje, saj ne zahteva veliko čiščenja in posebne nege. Dovolj je že, če jo obrišeš z vlažno krpo in znova bo sijoča.

Ste pripravljeni na osvežitev svojega doma? Potem vas vabimo v naš prodajni salon v Rogaški Slatini ali Celju, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri vaše edinstvene mize.

post-img
Prev post

Keramične mize hit na slovenskem tržišču

Next post

Prednosti keramike velikih dimenzij

post-img